Červenec 2010

Mary - Kate and Ashley photoshoot

31. července 2010 v 10:59 | Tynussh |  Photoshoot

Tehle shoot mi přijde hrozně crazy ;) a hrozně se mi líbí prostě. Je to opět starší shoot a postupem času tady snad dám i všechny :D Pujdu se podívat jestli nejsou nějaké novinky a kdyžtak přidám :)


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

PROMOTIONAL FOR 'SO LITTLE TIME' - [HQ]

30. července 2010 v 9:08 | Tynussh |  Photoshoot

Jak vidím ty fotky hned bych se na So little tima zase podívala :DD 


imagebam.com imagebam.com

HALLOWEEN PROMO SHOOT - 1993

30. července 2010 v 8:54 | Tynussh |  Photoshoot

Takový malí Olsenky ;)) Boužel fotky jsou jenom dvě ..


imagebam.com imagebam.com

Photoshoot 0.2

29. července 2010 v 11:09 | Tynussh |  Photoshoot

Přidávám photoshoot ještě malých Olsenek ;)  Moc jim to slušíí ;) 

imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Videa z různých focení ;)

29. července 2010 v 9:26 | Tynussh |  Videos
Přidám vám sem pár videí kde Mk a Ash fotí shooty ;) Našla jsem jich na youtube víc takže jsem sem hezky dávám :)


Chrirurgové ;))

28. července 2010 v 9:48 | Tynussh |  Others
Jelikož ještě pořád nejsem doma a na noťasu se mi nic dělat moc nechce tak sem aspoň přidám něco o Chirurgách ;) Jako můj názor joo a tak :DD 


Na tehle seriál jsem se začala dívat už asi před rokem . Vím ,že už je mnohem starší ,ale prostě jsem se na něj začala dívat až před rokem. O prázdninách když je opakovali na Primě ;) Nikdy jsem to neviděla od začátku ,ale i tak jsem si ten seriál totálně zamilovala :D  Krásnej Alex a jak se změnil a tak. Prostě jsem si tento seriál hodně oblíbila :D  

Taky se na něj díváte ? ;) Líbí se vám ? ;)) 
(Budu ráda za každý názor )


Náštěvnost ;)

27. července 2010 v 9:45 | Tynussh
Navstevnost za minuly tyden (19.7. 2010 - 25.7. 2010) je:
Pondeli: 32
Utery: 30
Streda: 30
Ctvrtek: 31
Patek: 27
Sobota: 39
Nedele: 42

Celkem: 231

Přidávám to sem protože jsem ,ráda že i když sem skoro nic nepřidávala tak jsem někdo chodil ;) Vím že to prostě není moc ,ale pro mě  aspoň de vidět ,že na blog chodí vubec někdo. Nedávno jsem byla ráda ,že tu mám aspoň 15 a teďka 30 a třeba se to později změní na 60 a pořád takhle né :DD

Du oběhnout Affs ;))  

Třídění Affs ;)

25. července 2010 v 10:41 | Tynussh |  Affs

 Jak jsem včera obíhala affs tak jsem tak projížděla všechny blogy. Dívala se na starší články a některé blogy mě prostě nebaví a  to většinou ty které mají pořád jenom pozastaveno a nebo na blog prostě kašlou ..

Rozhodla jsem se ,že sem dám do 5.8.2010 zápis ;) 

Takže kdo chcete být pořád affs napiště do komentářu :

1) Blog 
2) Přezdívka

Kdyby chtěl spřátelit tak se můžete taky zapisovat sem a nebo do článku Wanna be affs jo ;) 

Moje nervy :D

24. července 2010 v 19:43 | Tynussh |  Diary
Ahojte ;)


Tak sem si řekla ,že zkusím teda aji na noťasu udělat nějaký avatary .
No ale ségra sem prostě stáhla nějakej jinak PF něž jsem zvyklá a
prostě vubec mi to nejde :D Jako fajn takže z toho asi nic nebude.
Jako mám fakt náladu něco tvořit ,ale vidím to na nic no :/ Božže 
fakt moja nervy. Budu tady asi ještě další dva týdny jako super :D
Né že by to tady bylo nějak hrozný ale prostě mi to vytvřená dessů
a tak chybí :D Jako magor fakt už z toho :D Du objednout affs pokud mě 
ségra nevyhodí :D čauuky ;))

Hláásím se :DD

23. července 2010 v 12:20 | Tynussh |  Diary
Ahojte ;)

Tak teď jsem se dostala na net.
Joo budu tady asi do konce července a už nemám
nic víc přednastaveno :) Jelikož na noťasu nemám nic uložený
tak jsem asi nebudu přidávat nic no. No i když po pravdě tenhle 
blog mě baví víc než ten druhej a prostě tenhle mám radši jako :D
Budu možná přidávat nějaký shooty Olsenek a tak . Kdybych nic
nepřidala tak se prosím nezlobte jo ;)) Zatím čauu 



Blend 3.0

22. července 2010 v 12:00 | Tynussh |  Blends
With Selena Gomez


Blend 2.9

19. července 2010 v 14:00 | Tynussh |  Blends
With Lady Gaga 


Oddělovače 0.5

18. července 2010 v 14:00 | Tynussh |  Oddělovače
PŘEDNASTAVENO !


Jedu pryč .. ;)

17. července 2010 v 22:52 | Tynussh |  Diary
Ahojte ;)

Tak mám tady pro Vás zprávu. Zítra jedu k babičce  asi na týden.
Možná víc a to znamená ,že nebudu na blogu. Jako tenhle blog je především o grafice a na noťasu se mi grafika fakt moc dobře 
nědělá a navíc nevím kdy se na net dostanu.

Dessingy ani nesnastavuju a ani nedělám na přání jo ;)

Přemýšlela jsem jestli něco přednastavím ,ale asi ne. Možná si to rozmyslím 
,ale vím ,že sem stejně když nebudu obíhat a tak sem nikdo nepříjde. 

Po dobu co budu pryč nebudu ani obíhat. Možná se budu dívat na blogy Elite a 
někdy třeba oběhnu všechny , ale chtěla bych se tam spíš bavit jinak
než sedět pořád na netu. Doufám ,že to affs pochopí ;)

AFFS PROSÍM NEMAŽTE SI MĚ A OMLUVTE MĚ Z ZÁPISŮ PROSÍM ;)


Někdy se na net snad dostanu ,ale mám dva blogy a spíš bych psala na ten druhý..
Tenhle dá totiž víc práce tak asi tak .. 

Ten druhý blog - Tynussh.blog.cz

Tak se tu zatím mějte ;) a snad se sem aspoň někdo podívá no ;) Tak si užívejte prázdniny a mějte se fajn ;)) 

Edit 23:27 : - něco málo přednastavím ;) 

Dess on demand 3.6

17. července 2010 v 13:47 | Tynussh |  Dessing on demand

Náhled:



Nastavený ;) 

Oddělovače 0.4

17. července 2010 v 1:20 | Tynussh |  Oddělovače

Free dess 3.1

17. července 2010 v 1:00 | Tynussh |  free dessing

With  Selena Gomez

Náhled: 



Jak je nahoře to zelený tak tam dám adresu blogu jako je to tady :



Chceš ho : Klik c.č.


Oddělovače 0.3

17. července 2010 v 0:07 | Tynussh |  Oddělovače

Oddělovače 0.2

16. července 2010 v 23:44 | Tynussh |  Oddělovače
Hej fakt se nudím tak vám sem aspoň dám oddělovače co jsem teď udělala s Ashley ;)Ne dessy teď nemám vubec náladu :)


Dess on demand 3.5

16. července 2010 v 22:41 | Tynussh |  Dessing on demand



Napiš jestli ho budeš chtítí a jestli jo tak mi mail - kikisheq@seznam.cz heslo jo ;))

Dess on demand 3.4

16. července 2010 v 17:42 | Tynussh |  Dessing on demand

Náhled:


Nastavený ;)) 

Filmography

15. července 2010 v 22:58 | Tynussh |  Filmography

T.V Shows
1987 - 1985 -Full House
1998 - 1999 - Two Of A Kin
2001 - 2002 - Mary-Kate and Ashley In Action!
2001 - 2002 - So Little Time
2008 - Weeds Series 3 - Mary-Kate Only
Video Series
1994 - 1997 - The Adventures Of Mary-Kate & Ashley
1995 - 1999 - Your Invited To...
Straight To Video Movies
1992 - To Grandmother's House We Go
1993 - Double, Double, Toil & Trouble,
1994 - How The West Was Fun
1995 - It Takes Two
1998 - Billboard Dad
1999 - Switching Goals
1999 - Passport To Paris
2000 - Our Lips Are Sealed
2001 - Winning London
2001 - Holiday In The Sun
2002 - Getting There
2002 - When In Rome
Big Screen Movies
2003 - The Charlies Angels: Full Throttle (Cameo Role)
2004 - New York Minute
2008/9 - The Wackness (Mary-Kate Only)
2009/10 - Beastly (Mary-Kate Only)

13/07 2010 - MARY-KATE LEAVING HER APARTMENT IN MANHATTAN

15. července 2010 v 22:36 | Tynussh |  Candids 2010

Mary - Kate byla 13.7.2010 viděna jak opouští svuj byt s NY ;) Vypadala výžně skvěle. Hrozně se mi líbí ty její boty :DD MK měla ještě morké vlasy ale i tak jak už jsem psala vypadala úžasně ;)

imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Photoshoot 0.1

15. července 2010 v 20:11 | Tynussh |  Photoshoot

Dávám sem shoot MK ;) Je podle mě moc povedený . Vypadá tam fakt skvěle podle mě ;) 


imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com imagebam.com

Give voice for Justin ♥;))

13. července 2010 v 21:57 | Tynussh |  Justin Bieber
U Aniie* jsem narazila na jednu fakt dost důležitou anketu ;) Prostě de o to koho by sme chtěli vidět v O2 aréně. ;)) Je to prostě šance jak Justinka dostat sem do ČR  ;) tak pro měj prosím hlasujte ;)) 


Prosím hlasujtě všichni pro Justinka ;)) **